IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Primat informatika d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Primat informatika d.o.o. odgovorni su za poštivanje zaštite privatnosti.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim posjetama. Nastavkom pregleda web stranice www.primat-informatika.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane internetske stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za internetsku stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internetsku stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijam a koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku.

Informacije o tvrtki:

PRIMAT INFORMATIKA d.o.o., za razvoj i proizvodnju informatičkih sustava

Ozaljska 64, 10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte:

info@primat-informatika.hr

Info telefon:

+385 1 5614 256

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu broj Tt-10/1947-2

Broj računa: ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb, IBAN: HR1723600001102130360

Iznos temeljnog kapitala društva: 20.000,00 kn / uplaćen u cijelosti u novcu u Zagrebu, 11.03.2010.g.

MBS: 080722882

OIB: 55295364300

Direktor: Krunoslav Barišić